Ondernemingen met een leasecontract teveel? Er is een oplossing!

teveel leasecontracten

U heeft enkele jaren geleden wellicht diverse leasecontracten afgesloten. Deze contracten worden altijd afgesloten voor een bepaald aantal jaren, met daarbij een overeengekomen jaarkilometrage. Niemand kan in de toekomst kijken. Niets is zo vervelend als blijkt dat u, om welke reden dan ook, uw leasecontract voortijdig moet beëindigen en de leaseauto naar de leasemaatschappij terug gaat. Niet eens zozeer omdat de auto teug moet, maar vooral vanwege de hoge kosten die een tussentijds beëindigen van een leasecontract met zich meebrengt.

Natuurlijk wilt u de hoge afkoopkosten van het contract helemaal niet betalen. Maar de auto stilzetten terwijl de maandelijkse lease kosten gewoon doorgaan, zit u ook niet op te wachten! Een mogelijke oplossing is dat externe bedrijven proberen om uw overcomplete auto opnieuw in te zetten bij een van hun andere klanten. Hiermee bespaart u op de leasekosten. Heel vaak kan de auto elders ingezet worden en bespaart u daarmee tot wel 90% op de oorspronkelijke leaseprijzen!

lease auto krijgen
Teveel aan leasecontracten? Daar is een oplossing voor!

Vraag en aanbod slim combineren

Deze bedrijven lossen dit probleem graag voor u op, zij krijgen per dag vele verzoeken voor een tijdelijke inzet van een auto, voor termijnen vanaf 2 maanden. Uw overcomplete auto is hiervoor heel geschikt. Kwestie van vraag en aanbod combineren. Slim gevonden!

Veel ondernemers hebben zich in de loop der jaren gevraagd of er geen oplossing is voor de inleverkosten bij voortijdige beëindiging van een leasecontract. Daarom zijn er bedrijven gekomen met het volgende idee: breng een onderneming met een leaseauto teveel in contact met een onderneming die een auto zoekt!

Share this:

Facebook Twitter Google Plus Pinterest